نتایج چند برابر ظرفیت دوره دکتری تخصصی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

نتایج چند برابر ظرفیت دوره دکتری تخصصی با آزمون سال 1397دانشگاه آزاد اسلامی امروز اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی،داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org و انتخاب گزینه « اعلام نتیجه – دعوت به مصاحبه» وارد سامانه شده و با وارد کردن کد ملی به عنوان نام کاربری برای داوطلبان ایرانی و کد رهگیری برای داوطلبان غیر ایرانی و شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رمز عبور از وضعیت خود مطلع شوند.

داوطلبانی که در این مرحله دعوت به مصاحبه شده اند، باید به سامانه ای که جهت انتخاب مناطق مصاحبه متعاقباً در دسترس آنان قرار می گیرد، مراجعه و نسبت به انتخاب مناطقی که تمایل به شرکت در مصاحبه در آن را دارند، اقدام کنند تا مقدمات انجام مصاحبه ایشان فراهم شود.