مهلت ثبت نام فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت نام فراخوان جذب اعضای هیات علمی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی تا روز دوشنبه 14 آبان خبر داد.

دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: با توجه به اضافه شدن تعداد 77 رشته جدید به 661 اعلام نیاز اولیه فراخوان، درخواست تعداد زیادی از متقاضیان و همچنین پی­گیری برخی از واحدهای دانشگاهی، کلیه متقاضیان می­ توانند تا ساعت 24 روز دوشنبه 14 آبان ماه با مراجعه به سامانه جامع دانشگاه به آدرس http://Sajed.iau.ir پس از مطالعه دقیق قوانین و مقررات مربوطه، در صورت دارا بودن شرایط، نسبت به ثبت نام در فراخوان اقدام کنند.

دکتر رهایی افزود: ثبت نام متقاضیان از شهریورماه آغاز شده و تاکنون بیش از 1600 نفر در رشته ­های مختلف ثبت­ نام کرده اند. معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: ثبت نام در سامانه جذب حقی را برای استخدام متقاضیان ایجاد نمی ­کند و به کارگیری آنها پس از طی نمودن کلیه مراحل جذب طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است. وی در پایان گفت: ویرایش اطلاعات ثبت­ نام متقاضیان در روزهای آینده امکان پذیر است که زمان دقیق آن متعاقبا اعلام خواهد شد.