انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی که در سال 98 و در آزمون این مقطع که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شده، شرکت کردند، می­ توانند از امروز چهارشنبه 26 تیرماه تا ساعت 24 روز شنبه 5 مردادماه با مراجعه به سامانه www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

داوطلبان حاضر در جلسه آزمون کارشناسی ارشد که مطابق کارنامه صادره توسط سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده ­اند، می توانند با استفاده از کد دسترسی7 رقمی مندرج در کارنامه سازمان سنجش، کد ملی و تهیه کارت اعتباری انتخاب رشته از سامانه فوق نسبت به ثبت رشته/محل های انتخابی خود اقدام کنند. هر داوطلب می ­تواند متناسب با کد رشته امتحانی خود در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر تا 100 کد رشته/محل را در فرم انتخاب رشته ثبت کند. داوطلبانی که علاوه بر کد رشته امتحانی اول در کد رشته امتحانی دوم نیز ثبت نام و در آزمون شرکت کرده اند، می ­توانند رشته/محل های متناسب با کد رشته امتحانی دوم خود را براساس اولویت موردنظر در میان 100 رشته/ محل انتخابی درج کنند.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با شروع ثبت نام از طریق سامانه www.azmoon.org قابل دریافت خواهد بود. به داوطلبان اکیداً توصیه می ­شود قبل از تهیه کارت اعتباری انتخاب رشته نسبت به مطالعه دقیق دفترچه راهنما اقدام کنند.