همایش باشکوه گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه ازاد اسلامی واحد شاهین دژ برگزار گردید.

بمناسبت روز دانشجو همایش گرامیداشتی با حضور باشکوه دانشجویان، اساتید و مسؤولان شهرستان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین دژ برگزار گردید. در این همایش قره گوزي رئیس واحد شاهین دژ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو رسالت اصلی دانشگاه آزاد اسلامی را بر اساس منویات مقام معظم رهبری بسترسازی جریان تولید علم و تحقیق و بصیرت افزایي، تقویت روحیه انقلابی و استکبارستیزی برشمرد. رئیس واحد شاهین دژ در ادامه با تبیین برخی از دستاوردهای علمی چهل ساله انقلاب اسلامی، دانشجویان را افسران جوان جبهه جنگ نرم دشمنان نظام و انقلاب دانست و بر ارتقاء سطح علمی و معرفتی دانشجویان تاکید کرد. سخنرانی امام جمعه و فرماندار شهرستان و اجرای نمایش طنز و تجلیل از دانشجويان برتر از جمله برنامه‌های این همایش بود. لازم به ذکر است که قبل از شروع مراسم، نمایشگاه آثار خوشنویسی استاد ایرج سلیمان زاده و نقاشی پرتره استاد فریدون افضلی از هنرمندان شاهین دژ با حضور مسئولان افتتاح و به مدت یک هفته در معرض دید دانشجویان قرار گرفت.