دفترچه راهنمای پذیرش کارشناسی براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد منتشر شد

دفترچه راهنمای پذیرش کارشناسی ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند دفترچه راهنما را امروز چهارشنبه هفدم مردادماه در سایت www.azmoon.org مشاهده کنند.

همچنین زمان و نحوه انتخاب رشته دوره فوق از طریق سامانه اطلاع رسانی روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش به نشانی sanjesh.iau.ac.ir و پیام رسان سروش iau.sanjesh @ و پیام رسان ایتا iau_sanjesh @ متعاقباً اعلام خواهد شد.

مهلت انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی :

با توجه به اتمام مهلت ثبت نام و نظر به درخواست های مکرر داوطلبان انتخاب رشته دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری دوره دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کردهاند، از ساعت 8 صبح روز دوشنبه31 اردیبهشت ماه تا ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 2 خرداد ماه تمدید شد.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۴۰ رشته محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند. داوطلبان با مراجعه با سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org و با وارد کردن کد ملی و داوطلبان اتباع غیرایرانی با وارد کردن کد رهگیری به عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته (در پایین کارنامه سازمان سنجش درج شده است) به عنوان رمز عبور می توانند وارد سامانه شده و نسبت به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند.

گفتنی است زمان و نحوه ویرایش متعاقبا اعلام خواهد شد.

آغاز ثبت نام بدون آزمون بهمن ماه دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام و انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته های آزمون سراسری و کارشناسی ناپیوسته 1396 دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 8 صبح روز پنجشنبه 26 دی ماه آغاز و تا ساعت 24 روز شنبه 14 بهمن ادامه خواهد داشت.

مطالعه بیشتر...