اطلاعیه مهم: آغاز ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد سال 98 دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت‌نام برای شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۸ در تمام دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۶ آذرماه ۹۷ از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز می‌شود و روز یکشنبه ۲۵ آذرماه پایان می‌یابد.

بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده آزمون ورودی ارشد در روزهای پنج‌شنبه ۵ و جمعه ۶ اردیبهشت ۹۸ در حوزه‌های امتحانی مربوط برگزار می‌شود. کارت شرکت در آزمون نیز دوم اردیبهشت‌ماه ۹۸ توزیع می‌شود.

داوطلبان لازم است با مطالعه دفترچه ثبت نام کنکور ارشد ۹۸ و اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام و پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد ۹۸ اطلاع یابند و سپس با مراجعه به سایت سازمان سنجش و خرید کارت اعتباری ثبت نام کارشناسی ارشد ۹۸، نسبت به ثبت نام در این آزمون اقدام نمایند.

گفتنی است با توجه به تصویب قانون سنجش و پذیرش در مجلس شورای اسلامی، آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه های سراسری و دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی به صورت یکپارچه در روزهای پنجم و ششم اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد.

ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به نشانی: www.sanjesh.org انجام خواهد پذیرفت.