دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین دژ برای نیمسال بهمن ماه دانشجو می‌پذیرد.

دانشگاه_آزاد اسلامی در نیم‌سال دوم سال تحصیلی جاری و براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته پذیرش دانشجو خواهد داشت.

پذیرش دانشجو در این مرحله مطابق مصوبات شورای سنجش و پذیرش تنها در کد رشته محل‌هایی صورت خواهد گرفت که ظرفیت آن‌ها در مرحله قبلی پذیرش در سال تحصیلی جاری تکمیل نشده است.

اطلاعیه پذیرش دانشجو در نیم‌سال دوم تحصیلی مطابق زمان‌بندی اعلام‌ شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور برای مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته ۲۵ دی ماه منتشر خواهد شد.

زمان و چگونگی ثبت‌نام از داوطلبان مقاطع کارشناسی ناپیوسته در تاریخ ۱۴ بهمن و کاردانی پیوسته در تاریخ ۲۷ دی ماه طی اطلاعیه‌های جداگانه منتشر می‌شود.