23 آبان؛ آغاز تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

تكميل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از روز پنج شنبه 23 آبان ماه آغاز و تا روز یکشنبه 26 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز سنجش و پذیرش، پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو، تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از روز پنج شنبه 23 آبان ماه آغاز و تا روز یکشنبه 26 آبان ماه ادامه خواهد داشت. داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد که براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده اند ( اعم از پذیرفته شدگان یا مردودین اعلام نتیجه قبلی این مقطع و یا افرادی که در مرحله قبل انتخاب رشته ننموده اند) به منظور شرکت در این مرحله از تکمیل ظرفیت و انتخاب رشته/ محل در دانشگاه آزاد اسلامی می توانند طی روزهای فوق با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس http://azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. همچنین جدول رشته / محل های این مرحله از پذیرش دانشجو طی اطلاعیه ای در روز چهارشنبه 22 آبان ماه منتشر خواهد شد.